RTL Híradó: nem látták el időben a nagymamát, meghalt a kórházban

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: RTL Klub Híradó)

Kórházba kellett szállítani egy idős nőt, miután otthon rosszul lett. A lányai mentőt hívtak, ami a Honvédkórház sürgősségi osztályára szállította az édesanyjukat - tette közzé az RTL Klub Híradója.

A kórházban nagy volt a tömeg, ezért az orvos nem látta el a beteget, hanem várakozásra ítélte, bár az asszony jajgatott a fájdalomtól. Végü közel 5 órát várakoztatták a szív- és tüdőbeteg nőt, pedig sürgős szívműtétre lett volna szüksége. Mire a műtőbe került volna, már nem lehetett rajta segíteni - mondták a Híradónak a kórházban elhunyt asszony lányai, akik szerint az orvos hibázott, mert ha időben megvizsgálja, meg lehetett volna menteni édesanyjuk életét.

A család feljelentést tett a rendőrségen. Az érintett orvos nem akart nyilatkozni, csak annyit mondott, aznap 120 beteget látott el a sürgősségi osztály.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek