Oszd meg másokkal!

Petrányi Bernadett vagyok, Szivárvány, Metamorf energetikai kezelésekkel, valamint Shiatsu-, talp- és svédmasszázzsal foglalkozom.

Gyermekkorom óta belső késztetést éreztem, hogy segítsek körülöttem élő szeretteimnek, ismerőseimnek, illetve ösztönösen találtak meg azok, akiknek szükségük volt az általam nyújtott energiára, támogatásra. Mindig is olyan munkakörökben dolgoztam, ahol közvetlenül vehettem fel kapcsolatot embertársaimmal és valamilyen formában, vagy túlnyomó részt szociális kapcsolódása volt a szakmának.

Svéd masszázs oklevelemet a Masszázs Akadémián szereztem 2010-ben, közben Reiki beavatásokon vettem részt. 2 évig tevékenykedtem főállású masszőrként, és folyamatosan végeztem el a Talpmasszázs, Metamorf, Arolo I-II, Angyal I, Szivárvány, Munay Ki és Shiatsu tanfolyamokat.

2014-ben váltottam ki a vállalkozói igazolványomat és azóta főállásom mellett tevékenykedem, legfőképp energetikai kezelőként.

Nyitvatartás:

Hétfő17.00 – 20.00
Kedd17.00 – 20.00
Szerda17.00 – 20.00
Csütörtök17.00 – 20.00
Péntek17.00 – 20.00
Szombat08.00 – 12.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:nincs

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Petrányi Berndett
Telefon:+36-20-211-4918
Email:silmeholistic@gmail.com
Honlap:http://www.silmeholistic.hu
Facebook:https://www.facebook.com/silmeholistic

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek