Holdvilág Kamaraszínház

1131 Budapest, József Attila tér 4. | +36-1-401-0070, +36-1-405-8759 | http://www.holdvilag.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Holdvilág Kamaraszínház Kulturális Egyesület 1995-ben alakult a XVI. kerületben, a volt Világ mozi helyén.

2012-ben költöztünk át az Angyalföldi József Attila Művelődési Központba, ahol független színházként jelenleg is működünk. Már a 22. évadunkat kezdjük 2016/2017-ben!

Repertoárunk igen gazdag, a zenés mesejátéktól az abszurdig, a drámai víziótól a bohózaton át a verses performance-ig, a vígjátéktól az animációs, bábos meséken  vagy a zenés nosztalgia-esteken át a mozgásszínházig  sokféle műfajjal találkozhat nálunk a közönség. Szívesen visszük el előadásainkat művelődési házakba, vagy iskolákba, veszünk részt fesztiválokon, s örömmel várjuk az óvodás, iskolás csoportokat is, az ország minden tájáról. A csoportok egyre szívesebben vesznek hozzánk bérletet, melyet ők állíthatnak össze a repertoárból, s a bérletük neve -népszerűsítendő intézményüket - az ő nevüket viseli!

2016 fordulópont színházi egyesületünk életében. Ugyanis idén kezdtük el  néhány előadásunk akadálymentesítését jelnyelvi tolmáccsal és audionarrációval, köszönhetően az Auchan Ifjúsági Alapítványnak, valamint a Kult13 Divízió támogatatásának.

Színjátszó csoportunk, a Pogácsa az Arénában Színkör gyakran vesz részt gyermekszínjátszó találkozókon, fesztiválokon. A színkörbe 7 - 12 éveseket, a Pogácsa Arénában Stúdiójába 13 éven felülieket várunk. A színkör és a stúdió a XIV. kerületben, a Cserepesházban működik, akárcsak a színjátszó táborunk, melyet évente egyszer, augusztusban rendezünk meg.

Nyitvatartás:

Szerda15.30 – 19.30

A színházi évad november 1-től a következő év május 31-éig tart.

Az iroda hétköznapokon változó nyitva tartással működik. Érdemes az üzenetrögzítős telefonokon (401-0070 vagy a 405-8759 számokon, vagy az e-mail-címen (szinhaz@holdvilag.hu) érdeklődni. Jegyvásárlás előadás előtt 1 órával kezdődik, jegyügyelet  augusztus 15-től a következő év június 15-éig szerdánként 15.30 és 19.30 között.)

Az iroda nyáron is működik, műsorokról, jegyekről, bérletekről érdeklődni lehet a fenti elérhetőségeken.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Koltai Judit, Kovács Fruzsina
Telefon:+36-1-401-0070, +36-1-405-8759
Email:szinhaz@holdvilag.hu, koltaijuditholdvilag@gmail.com, kovacs.fruzsina@outlook.hu
Honlap:http://www.holdvilag.hu
Facebook:https://www.facebook.com/holdvilagkamaraszinhaz
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek