XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Ügyfélszolgálat - Lehel Csarnok

1134 Budapest, Váci út 9-15. 1. em. | +36-1-478-5050, +36-1-478-5059 | https://www.kozszolgaltato.bp13.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Egyetlen cég, a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. fogja össze 2012 januártól a közszolgáltatásokat a kerületben.

A társaság a vezérigazgatóság szervezetében koncentrálva látja el a számviteli, a pénzügyi, a munkaügyi és a jogi tevékenységet. Központi feladata a közbeszerzés bonyolítása, a külső szakértők alkalmazása és a központi ügyfélszolgálat működtetése.

A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. a vezérigazgatóság központi irányításával öt divíziót működtet.

Az Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Vagyonkezelő Zrt. tevékenységét a Beruházó és az Ingatlangazdálkodó divízió vette át. Ezek a részlegek felelősek az önkormányzati tulajdonú lakások, lakóházak és nem lakás céljára szolgáló helyiségek, telkek illetve a Lehel Csarnok üzemeltetéséért, hasznosításáért, karbantartásáért.

A jövőben a Közterületi divízióhoz tartozik a közútkezelés, a környezetgazdálkodás és a közterületi parkolás.

A XIII. Kerületi Önkormányzat kulturális és közművelődési feladatait a Kulturális divízió szervezi és koordinálja 2012-től. Mindez azonban nem változtat semmit azon, hogy ezután is változatlanul színes tartalommal és sokakat várva működik az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház, az Angyalföldi Helytörténeti Gyűjtemény, a VilágCsücsök Közösségi Tér a Vízöntő Pinceklubban, az Újlipótvárosi Klub-Galéria, s a kulturális élet legújabb XIII. kerületi intézménye, a Radnóti Miklós Művelődési Központ (RaM).

A Sport divízió látja el a XIII. kerületi sportélettel kapcsolatos feladatokat, gondoskodik a sportlétesítmények színvonalas működéséről. Emellett üzemelteti a XIII. Kerületi Önkormányzat nyári és a napközis táborait.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 17.00
Kedd09.00 – 17.00
Szerda09.00 – 18.00
Csütörtök09.00 – 17.00
Péntek09.00 – 16.00

Ebédidő 12.00 és 12.30 óra között.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban ingyenes, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:A csarnok nyitva tartása alatt vasárnap, hétfőn, kedden, szerdán 90 percig, illetve csütörtökön, pénteken és szombaton 60 percig ingyenes. A metrószinti parkolóban az első 60 perc a hét minden napján ingyenes. További részletek: https://www.kozszolgaltato.bp13.hu

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek