Aprókák Családi Bölcsőde

1137 Budapest, szent István park 10. fszt. 2. | +36-30-982-8273 | http://www.mia-mano.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2008 óta várjuk kedves, szakképzett óvodapedagógussal, csecsemőgondozókkal a hozzánk érkező 1,5-3,5 éves korú gyermekeket. Átgondolt éves- és napi tematikával gondozzuk a hozzánk érkező gyerekeket hétköznap 7.30-17 óra között a kis létszámú barátságos közösségünkben. Nyári leállás nincs, egész nyáron nyitva vagyunk, megoldást nyújtva a dolgozó szülőknek. Célunk a gyermekek életkorának, képességének és tempójának megfelelő fejlődés, a nyugodt biztonságot adó környezet, melyben kiemelten fontos a családias légkör, ahol a tudás iránti igényt keltjük életre játékos formában. A kis létszámú 5-7 fős csoportok lehetővé teszik az egyénre szabott bánásmódot. Figyelembe vesszük az életkori sajátosságokat, a gyerekek szokásait, az esetleges allergiákat. 

A délelőtti foglalkozások során az ünnepekhez igazodva az évszaknak megfelelő témájú anyagokkal és eszközökkel kézműveskedünk, dalos játékokkal tornázunk, énekelünk, zenélünk, táncolunk, verselünk, kipróbáljuk a hangszereket (dob, kasztanyetta, csörgő, rumbatök) miközben fejlesztjük a ritmusérzékünket. 

A Szakképzett gondozónőink tapasztalata biztosítja a szakmai felkészültséget, a fejlesztések hatékonyságát. Régóta alapszolgáltatásunkba tartozik a mozgásfejlesztő torna, melyet diplomás óvónéni tart (segít az idegdúcok leválásában, a helyes tartásban és a beszéd megindításában), a zenebölcsi, melyet saját zenepedagógusunk tart valamint a heti egy órás angol zenés-mozgásos-játékos angol óra melyet a Babilon Nyelvstúdió gondozásában idegennyelvű tanár bevonásával biztosítunk.

Nyitvatartás:

Hétfő07.30 – 17.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:Bölcsődelátogatási igazolást tudunk adni. A rakparton parkolókártyával egész nap lehet parkolni.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek