Gyöngyszem Tagóvoda

1138 Budapest, Gyöngyösi sétány 5. | +36-1-239-4509 | http://ovoda.bp13.hu, https://www.budapest13.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Nagy, zöld területű, árnyas udvarunkon EU szabványos játszószerek, gumitéglás focipályák biztosítanak lehetőséget a gyermekek mozgásigényének kielégítésére. Világos, tágas csoportszobáinkban a hagyományos korcsoportok mellett vegyes életkorú csoportokat is szervezünk. Tevékenységközpontú Nevelési Programunk lényeg, hogy a gyermek minden tevékenysége révén tanul, élményein és tapasztalatin át ismerkedik a külvilággal. A tapasztalatszerzés útja a játékba integrált fejlesztés, ehhez sok helyszíni programot, kirándulást szervezünk, lehetőséget biztosítunk a játékos tapasztalatszerzésre. Kiemelt nevelési területeink: a játék, az anyanyelvi nevelés, az egészséges életmódra nevelés. E három terület átszövi a gyermekek óvodai életét. A játékot a tevékenységek sorában elsődleges, semmi mással nem helyettesíthető alaptevékenységnek tekintjük. 

XIII. kerületi óvodai körzetek

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 17.00
Kedd07.00 – 17.00
Szerda07.00 – 17.00
Csütörtök07.00 – 17.00
Péntek07.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek