Palánta Alapítványi Óvoda

1139 Budapest, Béke út 35/A. | +36-1-239-4603 | http://www.palantaovi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

"Plánták ők az Úrnak házában, a mi Istenünknek tornácaiban virágzanak. Még a vén korban is gyümölcsöznek, kövérek és zöldellők lesznek, hogy hirdessék, hogy igazságos az Úr, az én kősziklám, és hogy nincsen hamisság benne!"
Zsoltárok 92,14-16

Ez az igevers “indította útjára” az Palánta Alapítványi Óvodát. A gyerekek kis palánták, akiknek az Úr házába kell kerülniük, ott növekedniük. Mindent meg kell kapniuk ahhoz, hogy gyümölcsöt teremhessenek, és hirdethessék az Urat.

Az óvodánk egy új épület, a Szabad Evangéliumi Gyülekezet imaházának első emeletét bérli. Három foglalkoztató szoba, öltöző, mosdó, konyhai rész, orvosi szoba - amelyet logopédiai fejlesztésre is használunk - és raktár szolgál ideális környezetként 3O gyermek nevelésére. Tágas udvarunkon játszóteret alakítottunk ki a mozgás, levegőzés biztosítására.

Két 15 fős vegyes életkorú csoporttal működik az óvodánk. Nevelési programunk megtekinthető. Megírásában a gyerekek szükségleteinek kielégítését, személyiségük kibontakoztatását, fejlesztésüket vettük alapul. Fontos az erkölcsi értékek átadása a Biblia alapján. Szeretnénk a tanulási zavarokat is megelőzni, felhasználva Porkolábné dr. Balogh Katalin: Kudarc nélkül az iskolában című munkáját és prevenciós programját.

Szeretnénk, hogy a gyerekek minél több élményhez, tapasztalathoz jussanak. Megismerjék a világot és saját magukat. Egészséges önértékelés, jó énkép, a különböző területek harmonikus fejlettsége jellemezze gyermekeinket, amikor iskolába kerülnek tőlünk. A mozgásuk és állóképességük fejlesztését szolgálja, hogy heti egyszer tornatermi testnevelésre, egyszer pedig fakultatív úszásoktatásra visszük a palántákat. Tavasszal, nyáron és ősszel hetente kirándulunk, és múzeumokat látogatunk. A nyári öt napos badacsonyi táborozásunk is sokéves hagyomány már.

Szeretnénk minél informálisabb, nyíltabb kapcsolatot kialakítani a szülőkkel, hogy igazán közösen tudjuk nevelni a palántákat. Negyedévente írásos jellemzést kapnak a szülők a gyermekeikről amely segít nyomon követni a fejlődésüket, megbeszélni fejlesztésüket.

Az intézmény napirendjét, heti és éves időbeosztását megtekintheti Az intézmény rendje menüpont alatt. A napirend természetesen változhat, rugalmasak vagyunk.

Kéthetente felkeresi óvodánkat gyermekorvosunk és védőnőnk. Óvodánk az állami normatív támogatásból, a szülők által befizetett óvodai díjból és adományokból gazdálkodik.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 17.00
Kedd07.00 – 17.00
Szerda07.00 – 17.00
Csütörtök07.00 – 17.00
Péntek07.00 – 17.00

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek