Vizafogó Tagóvoda

1138 Budapest, Vizafogó sétány 4. | +36-1-359-2831 | http://ovoda.bp13.hu, https://www.budapest13.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk a XIII. kerület egyik legszebb részén, a Duna közelében, forgalomtól távol, a Vizafogó lakótelepen helyezkedik el az általános iskola és a bölcsőde szomszédságában.

Kiemelt feladatunknak tekintjük:

  • az érzelmi biztonság és az alapvető gyermeki szükségletek kielégítését,
  • az egészséges életmód kialakítását,
  • az egyénre „szabott" nevelési, fejlesztési módszerek megválasztását, alkalmazását,
  • a gyermekvédelmet.

Nagy hangsúlyt fektetünk a zökkenőmentes beszoktatásra és mindent megteszünk azért, hogy a hozzánk járó gyermekek jól érezzék magukat.

A kiemelt feladatok a gyermekek mindennapi tevékenységét áthatják, segítik szociális kapcsolataik alakulását és az eredményes iskolakezdést is. A játékot komplex tevékenység forrásnak tekintjük, melyet tudatosan használunk fel a nevelés folyamatában célunk eléréséhez. A tanulási folyamatot játékba ágyazottan, játékos keretek között szervezzük meg. A képességfejlesztést segíti a rendelkezésünkre álló interaktív tábla, mozgáskotta, okos-kocka is, mint új fejlesztő eszközök, módszerek.

XIII. kerületi óvodai körzetek

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 17.00
Kedd07.00 – 17.00
Szerda07.00 – 17.00
Csütörtök07.00 – 17.00
Péntek07.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek