Duna Aréna és Dagály Strandfürdő (zárva)

1138 Budapest, Népfürdő u. 36. | +36-30-215-6566 | http://darena.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Duna Arénát a tervek szerint 2018 második negyedévétől használhatja a nagyközönség, a Dagály Fürdő is csak 2018 májusában nyílik meg.

Duna Aréna alapvetően két létesítményből állt: egy kb. 6 000 fős befogadóképességű alapépületből és egy a 2017-es FINA Világbajnokság idejére épülő, ideiglenes lelátókat és kiszolgáló létesítményeket magában foglaló időszaki létesítményből.

A 17. FINA világbajnokság idejére a Dagály Strandfürdő területén kapott ideiglenesen helyet a FINA Market. A vb után a FINA Marketet elbontják, és a területet is rendezik. Ez utóbbi magában foglalja a fürdő parkjának, sétaútjainak kialakítását, illetve a kiszolgálóépületek, a négy strandmedence és a termálmedencék felújítását.

Nyitvatartás:

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek