Telefonos értékesítő

Szerző:
4Life Direct
2018.10.29. h., 13.31
Desktop
Életképek a 4 Life Direct Kft-nél
Életképek a 4 Life Direct Kft-nél

Nem az a normális, ha a munka szó egyet jelent a gyomorgörccsel! Szeretnél kiegyensúlyozott lenni ?

Akkor figyelj egy kicsit!

Mire vágysz még?

Szeretnél több időt tölteni a családoddal, és több időt fordítani a párodra, barátaidra, hobbidra, kutyádra, bármire?

Szeretnél szép irodai környezetben dolgozni?

Szeretnél vidám, kicsit őrült, családias légkörben dolgozni?

Szeretnél olyan fizetést, amivel az álmaid végre tervekké válhatnak?

Szeretnél fejlődni?

Ha ezeket mind szeretnéd, akkor minket keresel, mondjuk miért.

Nálunk te írod a saját beosztásodat, nincsenek műszakok. Te mondod meg, mikor szeretnél dolgozni, ezáltal úgy tudod alakítani az életed, ahogy neked jó. Mi pontosan tudjuk, hogy nem csak a munka körül forog a világod.

Van egy 900 m2-es vidám, stílusos, modern irodánk egy nagy terasszal és egy jól felszerelt konyhával. A konyhát különösen szeretjük, nem csak a korlátlan kávé- és tea fogyasztás miatt, hanem mert ez a helyszín ad otthont a rendszeresen megrendezett, vérre menő csocsóbajnokságainknak is.

Amellett, hogy remek, összetartó, fiatalos, bolondos csapatunk van, nálunk nincsenek főnökök. Itt vezetők vannak, akik mindenben támogatnak!

Minden évben rendezünk csapatépítőt, amik különösen jól szoktak sikerülni. Ezen kívül van dolgozói elismerési programunk, ahol igenis ki fogunk téged emelni mindenki előtt, ha odateszed magad a hónapban. Év végi bulink, ahol az egész évben keményen dolgozó kollégákat nem csak oklevelekkel, és pénzzel jutalmazzuk, de akár elrepítjük őket Dél-Afrikába is. Nyelvtudást nem várunk el, így ha nincs, semmi gond, de ha szeretnél angolul tanulni, tudunk segíteni, egy 50%-ban támogatott képzéssel. És ha ez még nem lenne elég, itt még „születésnapos szabadság” is van, ami plusz egy nap az éves szabadságodon kívül.

Mi nem kérjük, hogy légy egyéni vállalkozó, és azt se várjuk el, hogy kizárólag a jutalékodból élj meg. Határozatlan idejű, bejelentett munkaviszonyt biztosítunk, 8 órás munkaidővel, bruttó 210.000 Ft-os alapbérrel, amire jön még a teljesítményarányos jutalékod. Ez azt jelenti, hogy itt az értékesítők átlagban 200-250.000 nettót keresnek, és ha akarsz, kereshetsz te is. (Vagy még többet, a szerezhető jutaléknak nincs felső korlátja!)

Az se baj, ha nincs tapasztatod, mi segítünk, hogy kiváló értékesítővé válj! Egy kéthetes elméletet és gyakorlatot egyaránt tartalmazó oktatáson fogjuk neked megtanítani a cégpolitikánkat, az értékesítendő termékeket, és az értékesítés alapjait.

Amennyiben van érettségid, de nincs felsőfokú végzettséged vagy egyéb területen szerzett MNB vizsgád, szükség lesz a Magyar Nemzeti Bank által kötelezett „Függő biztosításközvetítői hatósági vizsga” letételére. Természetesen ehhez a feltételeket mind tananyag tekintetében, mind pedig anyagilag és lelkileg mi biztosítjuk. Ez azért jó, mert ezt nem nekünk csinálod, ez a te tanúsítványod lesz, szóval ezzel te leszel gazdagabb.

Tetszik? Nagyszerű, kattints a jelentkezem gombra!

Viszont kérünk, ne hozzánk jelentkezz amennyiben,

nem rendelkezel érettségivel,

nem szeretsz beszélni,

nem vagy csapatjátékos,

6 órás munkarendnél kevesebbet tudsz vállalni,

nem szeretsz újdonságokat megismerni,

és nem akarod jobbá tenni az életed.

Munkavégzés helye:

Budapest, XIII. kerület, Madarász Viktor utca 47-49.

+36 (0616961482) 0616961482
Mobil
Mit szólsz hozzá?
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek