KÓRUSUNKBA FÉRFI TAGOKAT KERESÜNK!

Szerző:
Gaudete Énekkar
2019.09.02. h., 17.29
Desktop
A Lehel téri templom Gaudete! Énekkarába férfi tagokat keresünk!
A Lehel téri templom Gaudete! Énekkarába férfi tagokat keresünk!

KÓRUSUNKBA FÉRFI TAGOKAT KERESÜNK!

A Lehel téri templom Gaudete! Énekkarába énekelni szerető, jó zenei hallású és hangú férfi tagokat keresünk, akik vállalják az énekes szolgálatot az ünnepi szentmiséken, a templomban.
Életkori megkötés nincs, minden korosztályt szeretettel várunk!

A kórus klasszikus egyházi műveket énekel (Bach, Händel, Haydn, Mozart, Schubert, Liszt, stb.), melyek elsajátításához a kottaismeret/kottaolvasási tudás nem feltétel.
Mivel hangzó segédanyagok is készülnek a legtöbb műhöz, így zenei ismeretek nélkül, hallás alapján is megtanulhatóak a darabok.

A kóruspróbák szeptember 06-tól minden pénteken 18-20 óra között lesznek a Lehel téri templom hittantermében.
A kórus csak a nagyobb ünnepeken énekel, többnyire vasárnapokon, a 10:30 órakor kezdődő ünnepi szentmiséken, melyek pontos dátumai előre ismertek.

Előzetes jelentkezés nem szükséges. Az érdeklődők jöjjenek el az első próbára szeptember 06-án, pénteken 18 órára a Lehel téri templom hittantermébe.

Videó a kórusról:
https://www.facebook.com/kati.bene.tica/videos/vb.100012439261384/535038...

 

Mobil
Mit szólsz hozzá?
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek