Feri atya Prima Primissima díjas lett

Oszd meg másokkal!

Desktop
Feri atya közönségdíjas (forrás: Kovács Tamás - MTI)

"Pálferi", azaz Feri atya, a hihetetlenül népszerű katolikus pap és mentálhigiénés szakember, aki nem mellesleg Angyalföldön, a Babér utcai Szent Mihály plébániában helyettes-plébános, közönségdíjat nyert a Prima Primissima díjak átadásán. 

Nem lepődtünk meg ezen, hiszen közvetlen hangvételű, humorral színezett előadásai telt házasak, hallgatósága az évek során közösséggé szerveződött, mozgalommá nőtte ki magát. Spirituális "hittanóráin" hétköznapi problémákról, családi konfliktusokról, párkapcsolatról, a lelki egyensúly megtalálásáról beszél. Az előadások online is meghallgathatók, sőt, önálló oldalt is szerkesztettek hívei. Januárban pedig a Bookline eladási listáját vezette Angyalföld Pálferije.
 
Múltja is sokrétű: válogatott atléta volt a 80-as években a Vasasnál, 1987-ben pedig felnőtt magyar magasugró bajnok lett. 1996-ban szentelték katolikus pappá, a főváros több kerületében tevékenykedett, míg végül hazatért Angyalföldre 2011-ben. Plébános-helyettesi munkája mellett a SOTE Mentálhigiéné Intézetének is a munkatársa. 2011-ben a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével tüntették ki - olvashatjuk életéről a Wikipédián.
 
Gratulálunk a díjhoz!

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?