Íme a főtávos trükkös tolvajok! Ne dőljetek be nekik!

Desktop
(forrás: police.hu)

Keresi a rendőrség azt a négy férfit, akik a fűtés ellenőrzésére hivatkozva bementek egy idős nő lakásába Angyalföldön - írja a police.hu.

A négy férfi január 9-én 10 óra körül becsengetett egy Tomori utcai idős nő lakásába. Azt mondták a lakónak, hogy a fűtést szeretnék ellenőrizni, egyikük egy igazolványt is felmutatott, mire az idős hölgy beengedte őket.

Három férfi úgy tett, mintha a radiátorokat ellenőrizné, egy pedig elkérte a nő iratait, amiket a nő – az otthon tartott pénzével együtt – a párnája alól elővett. Pár perc elteltével a négy férfi távozott és a hölgy észrevette, hogy eltűnt a pénze, ekkor értesítette a rendőrséget. 

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a tolvajokat, tudja, hol lehetnek,  hívja a 06-1-236-2800-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek