Megrongálták a motorkerékpáromat Újlipótvárosban.

Oszd meg másokkal!

Desktop
Az eset előtt
az eset előtt

Tisztelt Olvasók!

 

2017.március.04 19:30 és március 05. 08:50 közt a Balzac utca 40/A szám előtt ismeretlen tettes maró vegyszerrel öntötte le fekete HONDA típusú motorkerékpáromat, mellyel nagyobb értékű kárt okozott. A motor szabályosan parkolt és nem akadályozta a forgalmat sem, illetve helyet se vett el az autók parkolási lehetőségeiből. A rendőrséget értesítettem, rövid idő alatt kiérkeztek, a történtek elmesélése után a nyomozok és a bűnügyi helyszínelők is megjelentek a tetthelyen. A nyomozás folyamatban van a térfigyelő kamera felvételeit a hatóság kikérte, a maró anyagból mintát vettek. Kérem aki esetleg a környéken járt ebben az időszakban és bármi gyanúsat látott, értesítsen, vagy hívja a 13. kerületi kapitányságot!

 

Ui.:
Nagyon el vagyok keseredve, mivel most kezdődött a motoros szezon és sok pénzembe került, hogy rendbe tegyem a motoromat.

 

Köszönöm!

 

Egy Kerületi Lakos

 

e-mail.:kisserik19@gmail.com

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek