Lopott majd fegyvert rántott a képen látható férfi

Desktop
Aradi Mártont keresik a rendőrök (forrás: police.hu)
Aradi Mártont keresik a rendőrök (forrás: police.hu)
Fegyverrel fenyegette a lopást számon kérő nőt.

A 22 éves Aradi egy Reitter Ferenc utcai lakásból ellopott egy televíziót és egy játékkonzolt. A sértett, később lakásán felkereste és kérdőre vonta a fiatal férfit a lopással kapcsolatban, aki a nővel szóváltásba keveredett, majd egy fegyvert fogott rá. A nő ezt követően eljött a lakásból és értesítette a rendőrséget - olvasható a police.hu-n.

A XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fényképen látható Aradi Mártont felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek