Elfogták a margitszigeti rablókat!

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: police.hu)

A nyomozók őrizetbe vették azt a két fiút, akik két nap alatt három férfit raboltak ki a Margitszigeten - írja a police.hu.

Korábbi cikkek a témában:

A 18 éves budapesti T. Nikolasz és társa, egy 17 éves üllői fiú április 5-én 18 óra körül a Margitszigeten egy férfit bántalmazott, majd egy pengével megfenyegette és a mobiltelefonját követelte. A férfi a fenyegetés hatására átadta a telefonját, majd a két fiú elmenekült.

Másnap, április 6-án délután, szintén a Margitszigeten további két férfit értékeik átadására szólították fel. Az egyik férfit bántalmazták is, majd a megszerzett mobiltelefonnal és pénzzel együtt elmenekültek a helyszínről. A sértettek a bántalmazások következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek.

A nyomozók a Margitszigeten lévő térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosították az elkövetőket, valamint elfogatóparancsot adtak ki ellenük. A XIII. kerületi rendőrkapitányság és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói április 9-én 14 óra 30 perckor egy erzsébetvárosi hostelben elfogták a 17 éves fiút, majd pár órával később a hostel közelében T. Nikolaszt is. A rendőrök a házkutatáskor megtalálták az elkövetők rabláskor viselt ruháit, valamint 0,3 gramm zöld kábítószergyanús anyagot is lefoglaltak.A BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a két fiút – őrizetbe vételük mellett – rablás és más bűncselekmény miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?