Elképesztő: végigfosztotta a tantermeket a tolvaj, de az iskola a kiszivárogtatót keresi

Desktop

Az angyalföldi Németh László Gimnáziumban garázdálkodott egy tolvaj a tanévzáró ünnepség alatt.

Az osztályok levonultak az iskola udvarára az ünnepségre, ezalatt őrizetlenül maradtak az osztálytermek, ezt használhatta ki a tolvaj, aki mobiltelefonokat, bankkártyákat és készpénzt lopott el a gyerekektől - írja az Index.

A rendőrség keresi a tolvajt. Eközben azonban az iskola vezetősége azután nyomoz, hogy ki szivárogtatta ki az esetet a médiának. Az iskola szerint a diákoknak magukkal kellett volna vinniük a telefonokat az ünnepségre.

Legalább négy osztályban pakolták ki a táskákat, több mint 50 telefont loptak el, az anyagi kár pedig megközelíti a 6 millió forintot.

A portaszolgálat nem volt a helyén, a kamerák nem voltak bekapcsolva, a termeket pedig nem zárták be. A telefonokat még fél órán keresztül le lehetett követni. Eszerint a közeli Kunyhó cukrászdában tartózkodtak a tolvajok, de mire odaértek, már nem volt ott senki, és minden telefont kikapcsoltak - írja a lap.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek