Autóban hagyott értékekre vadásztak a biciklis tolvajok

Desktop
(forrás: police.hu)

A rendőrség szolgálaton kívüli nyomozója július 16-án délután a XIII. kerületben, a Váci út és a Balzac utca kereszteződésében felfigyelt két kerékpárosra.

A rendőr, amikor azt látta, hogy két férfi nézegeti a parkoló autókat, belenéz azok utasterébe, felhívta a kollégáit, akik rövid időn belül a helyszínre értek, és igazoltatták őket. Az egyik férfi táskájában autók feltörésére alkalmas eszközöket, adó-vevő készüléket találtak - írja a police.hu.

A rendőrök a 44 éves J. Pétert és társát, a 37 éves A. Jánost elfogták.

A nyomozók egy korábbi bűncselekmény helyszínén rögzített térfigyelő kamera felvétele alapján megállapították, hogy a budapesti és a kunszentmiklósi férfi 2018. november 17-én délelőtt az V. kerületben, a Nádor utcában egy parkoló autóból ellopott egy táskát a benne lévő pénztárcával, okmányokkal és ékszerekkel együtt.​

J. Péter budapesti lakásán tartott kutatás során 50 gramm kábítószergyanús fehér port és 300 gramm növényi törmeléket, valamint csomagoláshoz használt eszközöket, mérlegeket foglaltak le.

A 44 éves férfi ellen lopás és kábítószer birtoklása, míg társa ellen lopás miatt indult eljárás.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek