Tíz család ünnepét tennénk szebbé azzal, hogy meglepjük őket 1-1 karácsonyfával - várjuk a jelentkezőket!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Egy gazdára váró fenyőfa Zala megyében

A Jobbik XIII. kerületi szervezete 10 család ünnepét tenné szebbé azzal, hogy meglepik őket 1-1 karácsonyfával!

Azt szeretnénk, ha a fenyőfák a legjobb helyekre kerülnének, ezért azt kérjük, hogy ha ismernek olyan XIII. kerületi családot, ahol nagy örömet okozna a gesztus, írják meg nekünk!

A XIII. kerületi Jobbik arra kér mindenkit, hogy a következő napokban gondolják végig, kik azok a környezetükben, akiknek szívesen segítenének abban, hogy a karácsonyfa vásárlásának terhe lekerüljön a vállukról. Például azért, mert a pénztárcájuk nem engedné meg, vagy azért, mert idősek, akiknek a cipekedés okozna gondot. Vagy éppen azért, mert nagy a család, és az ünnepi menü, az ajándékok beszerzése is komoly fejtörést jelent.

Ha Ön is tud ajánlani a fentiek alapján egy kerületi családot, és segítene is a kapcsolatfelvételben, akkor indoklással kísérve várjáuk az üzenetét, ha viszont úgy érzi, hogy az Ön számára is nehézséget okoz a fenyőfa megvásárlása, akkor se habozzon jelentkezni szintén privát üzenetben!

A jelentkezési határidő december 12-e éjfél. (További részletekért KATTINTSON IDE!)

Miután kiválasztottuk a tíz XIII. kerületi családot, fel fogjuk velük venni a kapcsolatot szintén üzenetben, majd pedig leegyeztetjük, hogy mikor vihetik a fákat.

"Tegyünk együtt azért, hogy minél több családnak legyen egy kicsit boldogabb az idei karácsonya!" - hangsúlyozza felhívásában a XIII. kerületi Jobbik.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek