Udvarok, kertek zöldítésére lehet pályázni

Desktop
(forrás: budapest13.hu)

A kerületi önkormányzat udvarzöldítési pályázatot írt ki, melynek célja a társasházak belső udvarainak szebbé, zöldebbé tétele. 

A pályázat kétfordulós. Az első fordulóban a belső kert/udvar fejlesztésére vonatkozó ötletek megfogalmazását, lakóközösségi egyeztetését várják. Az első fordulóra beérkezett pályázatokat zsűri bírálja el, amely kiválasztja a pályázatok közül azokat, amelyek a második fordulóban továbbfejleszthetők. A második forduló során a pályázók az önkormányzat által biztosított kerttervezői közreműködéssel pontosítják pályázatukat, ezt követően hirdetik ki a támogatást elnyerő pályázatokat.

A pályázható összeg 500 ezer - egymillió forint társasházanként. A pályázaton részt vehetnek a XIII. kerület közigazgatási területén lévő, zárt belső udvarú ingatlannal rendelkező társasházak, lakásszövetkezetek ingatlanjuk területén lévő udvar, kert fejlesztésére vonatkozó tervvel.

A pályázat benyújtásának módja és helye:

  • személyesen a 1131 Budapest, Béke u. 65. alatt a kiíró székhelyén, a Központi Ügyfélszolgálati Iroda nyitvatartási idejében,
  • írásban a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt., 1131 Budapest Béke u. 65. címre, a borítékon „Udvarzöldítési pályázat 2018” megjelöléssel.
  • e-mailben a kornyezet@kozszolgaltato.bp13.hu címre a tárgyban „Udvarzöldítési pályázat 2019” megjelöléssel.

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. április 30. A részletekről az önkormányzat oldalán olvashattok.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?