Tömeges rosszullét a Visegrádi utcai étteremben

Desktop
Trófea Grill étterem

Harmincketten betegedtek meg azok közül a vendégek közül, akik a XIII. kerületi, Visegrádi utcai Trófea Grill étteremben étkeztek nemrégiben. Három ember közülük kórházi ellátásra is szorult - írja a HavariaPress.

A vendégek közül többen is hasmenést kaptak és hányással járó rosszullétre panaszkodtak. A tömeges rosszullétek miatt az illetékes ÁNTSZ vizsgálatot indított az étteremben. Az egy hétig tartó vizsgálat során valamennyi ételmintát bevizsgálták és mind a 38 alkalmazottól székletmintát vettek.

A vizsgálat adataiból arra lehet következtetni, hogy ebben az időszakban az éttermi dolgozók között calicivírus járvány zajlott, melynek során a konyhai eszközök és az ételek is szennyeződhettek.

A történtek miatt a fővárosi kormányhivatal elrendelte az étterem minden helyiségének fertőtlenítőszeres nagytakarítását, a dolgozók soron kívüli székletszűrő vizsgálatát. Az üzemeltető egészségügyi bírságot kapott.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek