Melyik a legjobb kiülős hely a városban? Lehet szavazni

Desktop
Ez a kerthelyiség már nincs...

Meghirdették a budapesti kerthelyiségek, vendéglátós teraszok és pop-up helyek versenyét. A Terasz Budapest 2016 elnevezésű pályázatra három kategóriában jelentkezhetnek a vendéglátósok, a döntés pedig a négytagú zsűri és a közönség kezében lesz.

A pályázat kiírója és lebonyolítója a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft., a bíráló bizottság tagjai: Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán főpolgármester-helyettes, Mártonffy Miklós Budapest főépítésze, Gianni Annoni gasztronómiai szakértő és Miklós Csaba borász. 

A kiírásra augusztus 7-éig jelentkezhetnek a vendéglátóhelyek, a vendégek pedig augusztus 10-e és 31-e között szavazhatnak rájuk a verseny Facebook-oldalán. Ha van kedvenc kiülős helyed, szavazz rá, hogy a legmenőbb hely lehessen, és megkapja a díjat: a három győztes egy évig viselheti a Terasz Budapest 2016 címet. Az elismerés és a Sipos Balázs üvegművész által készített egyedi díjtárgyak mellett a legjobbak idén is Raiker vásárlási utalványt nyernek - írta a budapest.hu.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek