A tankerület vezetője nem árulja el, mekkora a tanárhiány a kerületben

Desktop
(forrás: Facebook)

Egyre kevesebb a tanár az iskolákban, óriási probléma a pedagógushiány, konkrét számokat azonban nem tudunk arról, mekkora is a baj. Erről kérdezte Arató Gergely országgyűlési képviselő Házlinger Györgyöt, a 13. és 14. kerületet magába foglaló tankerület vezetőjét.

Azt szerette volna pontosan megtudni, mennyi tanár hiányzik a tankerület iskoláiból, mennyi betöltetlen pedagógus álláshely van kerületünkben. Választ azonban nem kapott a kérdésre. Házlinger György azt írta: forduljon kérdésével az Emberi Erőforrások Minisztériumához.

A válasz központilag irányítottnak tűnik, ugyanis Arató 60 tankerületnek küldte el ugyanezt a kérdést és mindenhonnan szóról szóra ugyanezt a választ kapta - írja a képviselő a Facebook-oldalán.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek