Vesztegetési ügy: manipulálták a bizonyítékokat Hiszékeny Dezső ellen?

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Soós Lajos - MTI)

Korábbi cikkek a témában:

A korrupcióval megvádolt Hiszékeny Dezső országgyűlési képviselő ügyében manipulálhatták az állítólagos bizonyítékokat – írja a Népszava.

A bíróság szerdán két „titkosszolgálati eszközökkel” készített hangfelvételt is meghallgatott, amely ugyanarról az eseményről készült, de a két felvétel másként rögzítette a beszélgetést. Ezért a bíró egy igazságügyi hangtechnikai szakértő kirendeléséről döntött és a tárgyalást elnapolta.

A szakembernek két kérdésre kell választ adnia: egyrészt, hogy mi okozhatja a két hanganyag különbözőségét, másfelől, hogy ez az eltérés lehet-e manipuláció eredménye? A vád koronatanúja, az ügyészség beépített provokátora, B. István hasmenésre hivatkozva kimentette magát a tárgyalásról.

Hiszékeny Dezső úgy nyilatkozott: az egész ügy manipuláció – írja a Népszava.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek