Díjeső: az év marketing fővárosa a 13. kerület!

Desktop
Holopné Schramek Kornélia alpolgármester a fődíjjal (fotó: ittlakunk.hu)

Országos városmarketing díjat nyert a 13. kerület, melyet kedden vett át Holopné Schramek Kornélia alpolgármester és Szabó Tamás önkormányzati képviselő.

A Magyar Marketing Szövetség díját második alkalommal adták át. A pályázaton városok, kisebb települések és fővárosi kerületek indultak hat kategóriában: rendezvény, külső kommunikáció, belső kommunikáció, arculattervezés, városfejlesztés és imázsépítés területeken.

Összesen 70 nevezés érkezett az országból, ezek közül a 23 fős zsűri választotta ki a legjobb pályázatokat, melyek gyémánt díjat kaptak.

A 13. kerület összesen hat pályázattal vett részt a versenyben és mind a hat pályázatát díjazták is. A hatszoros gyémánt oklevéllel ráadásul kiérdemelte Angyalföld - egyedüliként - a szakma fődíját is, mint a legtöbb sikeres pályázatot benyújtó induló, így elnyerte 2016-ban a Marketing Fővárosa címet is.

Az alábbi 13. kerületi pályázatokat díjazták:

  • Teret adunk a kultúrának - rendezvény kategória
  • Falunap Újlipótváros szvében - külső kommunikáció kategória
  • Tudj meg mindent a WIFI-vel - Hol? Mit? Ki? és Kivel? - belső kommunikáció kategória
  • Bóbita, bóbita táncol - arculattervezés kategória
  • Nálunk csak a passzívház passzív - városfejlesztés marketing kategória
  • Te városod, kerületed! Te élsz benne! Te tervezed! - városmárka, városimázs kategória

A díjakat Holopné Schramek Kornélia alpolgármester vette át, aki az átadó ünnepségen felidézte a kerület sikereit: eszerint az elmúlt húsz évben 19 ezer lakás és közel 1 millió négyzetméter szolgáltató, kereskedelmi egység épült. Jelenleg 73 ezer lakás található Angyalföldön, önkormányzati bérlakásból pedig 600 épült az utóbbi tíz évben (ez több, mint amit az ország összes önkormányzata összesen épített). A 100 lakásos passzívház ráadásul a napokban nyert nemzetközi nívódíjat, így igen sikeres időszakot tud felmutatni a kerület.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek