Választás 2018: Magvasi Adrián a Jobbik kerületi képviselőjelöltje

Oszd meg másokkal!

Desktop
Magvasi Adrián (forrás: Jobbik)
A 2018-as országgyűlési képviselő-választáson Magvasi Adrián indul a Jobbik jelöltjeként a 13. kerületben.
 

Magvasi Adrián a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán végzett Magyartanár és Mozgóképkultúra- és médiaismeret-tanár mesterszakon. Jelenleg főszerkesztőként dolgozik az alfahir.hu közéleti hírportálnál. A 2018-as áprilisi választások előtt nem sokkal fogja betölteni a 30. életévét. A kerületben él és dolgozik.

2006-ban indult az egri önkormányzati választásokon, majd részt vett a Kossuth téri tüntetéseken. Az október 23-ai rendőri fellépés során egy gumilövedékkel fejbe lőtték. 2006-ban nevezte ki Toroczkai László a HVIM elnökségi tagjává, amely tisztséget 2016 nyaráig töltötte be. Éveken keresztül részt vett a Magyar Sziget és a pilisi Hagyományőrző Gyermektábor szervezésében, valamint 2008-ban a Nemzeti Ladik, majd a Budapest belvárosában 2010-től egy éven át működő Klub64-nek volt a zenei szerkesztője és programszervezője.

2012-től a parlamenti ciklus végéig Gaudi-Nagy Tamás országgyűlési asszisztenseként dolgozott. 2014-ben Vona Gábor felkérte, hogy induljon az európai parlamenti választásokon a Jobbik jelöltjeként. 2015. szeptember 20- időközi önkormányzati választáson, a 13. kerület 10. számú egyéni választókerületében a Jobbik jelöltje lett. 2016-tól a Jobbik választókerületi elnöke a budapesti 7. sz. országgyűlési egyéni választókerületben.
Alapítója volt 2006. április 16-án a Szent Korona Rádiónak (SZKR), amelynek éveken át főszerkesztője is volt. 2013 májusában Gidófalvy Attila (Karthago, Lord) mutatta be a Best of Rock FM hallgatóinak mint új szerkesztő-műsorvezetőt. Itt a rádió megszűnéséig napi rendszerességgel vezette saját műsorát. Cikkei gyakran jelentek meg a Barikád hetilap Vendégszoba rovatában is. 2014 júniusától az Alfahír hírportál főszerkesztője.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek