Hagyma, burgonya és alma akció: idén utalványt ad a hivatal, amit a piacon lehet levásárolni

Oszd meg másokkal!

Desktop
A kép illusztráció

A kerületi önkormányzat idén is megszervezi a hagyományos burgonya, hagyma, alma akcióját. Azonban most 2000 forint értékű utalványt adnak, mely szabadon levásárolható a Lehel Csarnok kijelölt kereskedőinél, őstermelőinél. 

A 18. életévüket betöltött partnerkártya tulajdonosokat e-mailen, ennek hiányában postai úton értesíti a hivatal. A megküldött adatlap kitöltésével és visszajuttatásával kapható meg az utalvány, amelyen a kijelölt vállalkozókat, őstermelőket is feltüntetik.

Az adatlapot az e-mail címmel rendelkezők az elküldött linken keresztül tölthetik ki. A többi jogosult a lakóhelyéhez legközelebbi önkormányzati szociális intézményben, a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán, vagy a Szociális és Köznevelési Osztályon adhatja le, illetve postai úton küldheti meg a kitöltött dokumentumot. A határidő: október 8

Az utalványok átvétele október 25. és november 5. között történik a hivatal ügyfélszolgálatán, hétfőn 8:00-18:00, kedden, szerdán, csütörtökön 8:00-16:30, pénteken: 8:00-14.00. között.

Az utalvány csak zöldség és gyümölcs vásárlására jogosít és november 12-ig vásárolható le - írja az önkormányzat.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek