A Kreatív Kánaán lett az év kerületi üzlete

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: budapest13.hu)

Az önkormányzat idén is meghirdette az Év üzlete szavazását, melyen a kedvenc kerületi üzleteteikre voksolhattak a lakók. Megszületett az eredmény: a Kreatív Kánaán lett az év üzlete.

A Futár utca 14. szám alatt működő üzlet tulajdonosa, Bársonyné Tóth Katalin Hermina vette át az elismerést Borszéki Gyula alpolgármestertől.

Az önkormányzat 2008-ban alapította meg az Év üzlete díjat. A díj alapításának alapötletét az Európai Kereskedelmi Nap eseménye adta, melyet minden év november 5-én ünnepelnek. A díjjal azt a kereskedelmi vagy vendéglátó ipari egységet részesítik elismerésben, amelyre a lakosok közül a legtöbben adják le szavazatukat. 

Főbb szempontok az udvarias kiszolgálás, az igényes és bőséges árukínálat, az üzlet esztétikus kialakítása. A verseny másik célja, hogy minél több kereskedőt inspiráljon a díj elnyerésére.

Idén összesen 929 szavazat érkezett. A voksolók 18 különböző tevekénységű üzletre adták le szavazataikat. A legtöbb szavazatot, összesen 360 voksot a Kreatív Kánaán üzlet kapta - írja az önkormányzat.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek