Ki legyen a kerület díszpolgára 2019-ben?

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)

Február 18-ig várja a képviselő-testület a kerületi lakosok és a kerületben működő civil szervezetek javaslatait a XIII. kerület Díszpolgára és a XIII. Kerületért díjakra.

A díszpolgári címre azok a magyar vagy külföldi állampolgárok javasolhatók, akik életútjuk során kimagasló munkásságukkal hozzájárultak a XIII. kerület fejlődéséhez; akik szakmai tevékenységükkel, a kerület nemzetközi kapcsolatainak, az együttműködés más formájának fejlesztésében kiemelkedő tevékenységükkel öregbítették a kerület hírnevét, tekintélyét.

A XIII. Kerületért díjra civil szervezetek jelölhetnek olyan személyeket, akik kiemelkedő szakmai munkásságukkal jelentősen hozzájárultak a kerület fejlődéséhez, jó hírnevének öregbítéséhez.

Az ajánlásokat a polgármesternek címezve a Polgármesteri Hivatal Jegyzői Irodájára (Bp. XIII., Béke tér 1. I. emelet 127.) lehet eljuttatni. A jelölésnél meg kell adni a jelölt nevét, munkahelyét, beosztását, kerülethez kötődését, a jelölés indokait egyaránt. További információt az önkormányzattól kérhettek.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek