Nagy Csaba építész munkáiból nyílt fotókiállítás

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)

Nagy Csaba Prima Primissima díjas építészt köszöntötte a kerület.

A kerület építészének tiszteletére nyílt kiállítás Nagy Csaba tervezői munkáiból a Láng Művelődési Házban csütörtökön. Az építészt Tóth József polgármester köszöntötte.

Nagy Csaba nemrégiben vehette át a Prima Primissima díjat magyar építészet és építőművészet kategóriában.

Nagy Csaba Ybl-díjas építész számos 13. kerületi épület tervezője, korábban a XIII. Kerületi Építészeti Díjat is elnyerte. Olyan épületek tervezése köthető a nevéhez, mint a Pannónia Általános Iskola, a Jász utcai 100 lakásos passzívház, a Meséskert passzívház óvoda vagy az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, a Láng Művelődési Ház, a kerületi önkormányzat velencei gyereküdülője és a Palatinus strand rekonstrukciója.

Nagy Csaba a Budapesti Műszaki Egyetemen végzett építészmérnökként, majd ösztöndíjasként a Bécsi Képzőművészeti Akadémia Mesteriskoláján tanult. Az Archikon Építésziroda egyik alapítója és vezető tervezője. 
 
A Láng Művelődési Házban most kiállítás nyílt a munkáiból. Nézzétek meg!
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek