Június végéig pályázhattok fecskeházi lakásokra!

Desktop
Fecskeház (forrás: kalotherm.hu)
Június 24-ig lehet önkormányzati tulajdonban álló fecskeházi lakásokra pályázni - írja a XIII. Kerületi Közszolgáltató.
 
Azok a fiatal - 35. életévüket be nem töltött - házasok, illetve élettársi kapcsolatban élők pályázhatnak a bérlakásokra, akik képesek végleges lakáshoz jutásukat 8 éven belül önerőből, lakás-előtakarékosság vállalásával megoldani. A bérleti jog maximum 8 éves határozott időre szól, nem hosszabbítható meg, nem cserélhető el és nem ruházható át.
 
A lakások bérleti díja: 467 Ft/m2/hó+ ÁFA, mely az egyéb szolgáltatások díját nem tartalmazza. 
 
A pályázatot ingyenes nyomtatványon lehet benyújtani, mely a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Lakásgazdálkodási csoportjánál (1131 Budapest, Béke utca 65. földszint), vagy a Zrt. Központi Ügyfélszolgálati Irodájában (Lehel Csarnok Galéria szint, 1134 Budapest, Váci út 9-15.) beszerezhető, valamint letölthető a közszolgáltató oldaláról. Az ingyenes nyomtatvány fénymásolatható!
 
A pályázat pontos, részletes leírását, feltételeit a közszolgáltató oldalán tudjátok elolvasni!
 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek