A Nyugatiban és a Keletiben is bezárt a kormányablak, tumultus a többiben

Desktop
A Nyugatinál bezárt kormányablak (forrás: Bődey János / Index)

A Nyugati és a Keleti pályaudvarnál is tavaly adtak át egy-egy kormányablakot, most (június elején, illetve május végén) mindkettőt bezárták - írta az Index. A hivatalos magyarázat az, hogy garanciális javításokat és karbantartást végeznek (ez egyelőre nem látszik), az oldal - és a szakszervezet - szerint azonban munkaerőhiány miatt zárták be a hivatalokat. A bezárás következtében a Nyugatihoz viszonylag közeli Andrássy úti kormányablakban óriási a túlterheltség - írja a portál. Egyik délután fél négykor például mindenkit hazaküldtek, aki személyi igazolvány miatt érkezett, mert aznapra az összes sorszámot kiadták már, a következő tábla állt a sorszámhúzó mellett: "AZ ÜGYINTÉZÉSRE VÁRÓK RENDKÍVÜL MAGAS SZÁMA MIATT SZEMÉLYI OKMÁNY ÜGYINTÉZÉS ESETÉN A SORSZÁMKIADÁS ÁTMENETILEG SZÜNETEL." 

A szakszervezet tavasszal figyelmeztetett, hogy a március 1-jén életbe lépett új kormányzati igazgatásról szóló jogszabály miatt rengetegen fogják otthagyni a közszférát - írta a portál

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek