NaturCar Gőzös Autókozmetika

1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 179. | +36-20-231-3007 | http://www.naturcar.hu
Desktop

A GŐZTISZTÍTÁS EGY TERMÉSZETES, UGYANAKKOR HATÉKONY ALTERNATÍVÁT JELENT A HAGYOMÁNYOS, RENGETEG VÍZ ELPAZARLÁSÁVAL JÁRÓ AUTÓMOSÁSHOZ KÉPEST.

A tisztítás során a vízből száraz, szinte páramentes gőzt nyerünk. Ezt a forró gőzt irányítjuk rá a felületre, majd a gőz által feloldott szennyeződést speciális mikroszálas törlőkendő segítségével karcmentesen eltávolítjuk. A gőz általi tisztítás előnye, hogy az autónk belsejét is sterilizálhatjuk vele. A forró gőz elpusztítja a baktériumokat, ezáltal tökéletesen fertőtleníti az adott felületet akár vegyszer nélkül is. Az autóján használt ápolószereink teljes mértékben természetes összetevőkből készültek, így sem allergiát, sem irritációt nem okozhatnak. A gőzös tisztításnak számos előnye van, a hagyományos mosókkal szemben. Felejtse el a mosás utáni vízcseppeket, az erős maró vegyszereket, a durvábbnál durvább szivacsokat, és a rengeteg víz elpazarlását, mindezen túl nem okoz karcokat, így alkalmas klasszikus, luxus vagy egyéb járművek tisztítására is a karcmentesség megőrzésével. A gőz könnyen behatol a mélyebb rétegek közé is, amelyek tisztítása más módszerekkel körülményes. Számunkra nagyon fontos a környezetvédelem, fontosnak tartjuk a környezettudatos technológiák alkalmazását autójának tisztításánál is. A gőztisztítás egy természetes, ugyanakkor hatékony alternatívát jelent a hagyományos, rengeteg víz elpazarlásával járó tisztításhoz képestt. A gőz általi tisztítás előnye, hogy az autónk belsejét is sterilizálhatjuk vele. A forró gőz elpusztítja a baktériumokat, ezáltal tökéletesen fertőtleníti az adott felületet akár vegyszer nélkül is. Az autóján használt ápolószereink teljes mértékben természetes összetevőkből készültek, így sem allergiát, sem irritációt nem okozhatnak.

MÁR KÁRPITTISZTÍTÁSNÁL IS HASZNÁLJUK A GŐZ EREJÉT!

A gőzzel történő kárpittisztítás során a vízből száraz, szinte páramentes, fertőtlenítő gőzt nyerünk. Ez a forró gőz behatol a kárpit legmélyebb rétegeibe, majd az általa feloldott szennyeződést a kárpit felületére hozza fel. Ezután a nagy szívóerejű kárpittisztító gép könnyedén elszívja a már felsőbb felületen lévő szennyeződést, és csak a tiszta, száradó és steril kárpitot hagyja hátra. A forró gőz elpusztítja a kárpitban található baktériumokat, ezáltal tökéletesen fertőtleníti autója kárpitját. Az autóján használt kárpittisztító szereink teljes mértékben természetes összetevőkből állnak, így sem allergiát, sem bőrirritációt nem okozhatnak a későbbi használat során. A gőz általi tisztítás előnye, hogy az autónk belsejét is sterilizálhatjuk vele. A forró gőz elpusztítja a baktériumokat, ezáltal tökéletesen fertőtleníti az adott felületet akár vegyszer nélkül is. Az autóján használt ápolószereink teljes mértékben természetes összetevőkből készültek, így sem allergiát, sem irritációt nem okozhatnak.

Nyitvatartás:

Hétfő07.30 – 18.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Parkolás:saját parkolóban ingyenes
Parkolási megjegyzés:A telephelyen a parkolás ingyenes!

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:NaturCar Autókozmetika
Telefon:+36-20-231-3007
Email:info@naturcar.hu
Honlap:http://www.naturcar.hu
Facebook:http://www.facebook.com/naturcarautokozmetika
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek