Bársony Orvos-Esztétika - Nyugati tér

1132 Budapest, Nyugati tér 5. | +36-20-482-4793 | https://www.barsony.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Orvosi központjaink nem csak a legnagyobb szakmai tapasztalattal rendelkeznek hazánkban, de folyamatosan törekszünk arra, hogy a világon elérhető legkorszerűbb lézerberendezéseket alkalmazzuk pácienseink kezelésére.

Az Amerikai Egyesült Államok és Nyugat-Európa után már hazánkban is elérhetők azok a korszerű lézeres eljárások, melyek a bőr fiatalságát, szépségét képesek megőrizni. A kor előrehaladtával megjelenő festékfoltok, értágulatok, ráncok klinikánk lézerberendezéseivel gyorsan és eredményesen eltűntethetők.

Ma már a lézerekkel és az intenzív pulzáló fénnyel(IPL), az adott célra kifejlesztett, speciális készüléket alkalmazva számos esztétikai problémát tudunk orvosolni.

Orvosaink több évtizedes tapasztalattal rendelkező bőrgyógyászok, aki az esztétika ezen területét rajongással szeretik. Tudjuk, hogy a tapasztalat rengeteget jelent az eredményesség szempontjából. Így bátran állíthatjuk, hogy ez jelentősen hozzájárul a sikereinkhez.

A legnagyobb elismerés számunkra az, hogy új pácienseink többsége korábban nálunk kezelt, elégedett ismerőse ajánlásával keres fel bennünket.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 18.00
Kedd09.00 – 19.00
Csütörtök09.00 – 19.00
Péntek08.00 – 18.00
Szombat08.00 – 16.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Egyéb utalványok, kártyák:ajándékutalvány, egészségkártyák

Kapcsolat:

Telefon:+36-20-482-4793
Email:barsony@barsony.hu
Honlap:https://www.barsony.hu
Facebook:https://www.facebook.com/barsony.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.