Budai Egészségközpont - Váci út

1138 Budapest, Váci út 135-1397/A. 2. em. | +36-1-489-5200/Központ | http://bhc.hu
Desktop

A 2000-ben alapított, többszörös Superbrands-díjas Budai Egészségközpontban minden privát járóbeteg szolgáltatást egy helyen megtalál, több mint 180 neves szakorvos magánrendelését keresheti fel mintegy 45 szakterületen. A személyre szabott ellátásról képzett, hosszú ideje együtt dolgozó szakembergárda gondoskodik. Közel két évtized tapasztalatait és 250 000 ügyfelünk visszajelzéseit figyelembe véve folyamatosan azon dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók számára idejük tiszteletben tartásával a lehető leghatékonyabban szervezzük meg a gyógyító tevékenységet.

Szolgáltatásainkat a főváros frekventált, központi részén, mégis nyugodt, elegáns környezetben nyújtjuk. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden hozzánk látogató páciens az egyéni igényeinek megfelelő, személyre szóló egészségügyi ellátásban részesüljön a bejelentkezéstől a vizsgálatokon át az eredmények értékeléséig.

Szolgáltatásainkat nem csak magánszemélyek veszik igénybe: jelenleg több mint 350 hazai és multinacionális vállalat szerződött egészségügyi szolgáltatói vagyunk.

Váci úti szolgáltatásaink:

  • Tervezett szakrendelések: allergológia, belgyógyászat, bőrgyógyászat, diabetológia, dietetika, érsebészet, fül-orr-gégészet, gasztroenterológia, gerincgyógyászat, kardiológia, laboratóriumi szolgáltatások, nefrológia, neurológia, nőgyógyászat, ortopédia, proktológia, pszichológia, reumatológia, sebészet, szemészet, tüdőgyógyászat, urológia (Kérjük, érdeklődjön telefonos ügyfélszolgálatunkon a +36-1-489-5200 telefonszámon!)
  • Radiológiai diagnosztika: röntgen felvételek, mammográfia, ultrahang
  • Szűrővizsgálatok: Prémium és Optimum menedzserszűrés, góckutató és egyéb szűrőprogramok
  • Foglalkozás-egészségügy

BSR Center Irodaház, A torony, II. emelet

Nyitvatartás:

Online ügyfélszolgálatunkon telefonálás nélkül gyorsan és kényelmesen foglalhat időpontot a felületen található szolgáltatásokra.

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban ingyenes
Parkolási megjegyzés:Ha autóval érkezik, parkolási szándékát, kérjük, jelezze telefonos ügyfélszolgálatunkon, a +36-1-489-5200 telefonszámon. Felhívjuk figyelmét, hogy az előzetes regisztráció alapján lefoglalt parkolóhelye az előjegyzett időpontja előtt 15 perccel szabadul fel, illetve a vizsgálat után maximum 30 percig tudjuk Önnek fenntartani.
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-489-5200/Központ
Email:info@bhc.hu
Honlap:http://bhc.hu
Facebook:http://www.facebook.com/budai.egeszsegkozpont
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek