Budapest Reuma és Fizioterápiás Központ

1133 Budapest, Ipoly u. 8. | +36-30-467-8815 | http://budapestreuma.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Régóta nem talál megoldást vagy hatékony gyógykezelést reumatológiai problémájára?

Teljesen érthető, hogy a megfelelő reumatológus orvos (vagy gyógytornász) megválasztása fontos az Ön számára. Egy olyan szakemberre van szüksége, aki nem csak szakmailag naprakész a legújabb orvosi kutatások és gyógymódok területén, de a hozzá fordulót problémája megoldásában segítséget kérő egyénként kezeli.

A Budapest Reumatológiai Központ barátságos, figyelmes szakembereket, színvonalas helyszínt és biztonságos gyógykezelést nyújt. Orvosaink pontos és gyors diagnózis-felállítás után egyénre szabott kezelési tervet állítanak össze.

Nyitvatartás:

Időpont foglalás céljából reggel 8-tól este 8-ig hívható, akár szombaton is.

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-467-8815
Email:budapestreuma@gmail.com
Honlap:http://budapestreuma.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek