Desktop

A Delfin Ultrahang magasan képzett és tapasztalt mukatársai segítségével rendkívül pontos ultrahangvizsgálatokat végez, amelyek segítenek felismerni és diagnosztizálni a kialkult vagy a még csak kezdeti stádiumban felmerülő problémákat. 

Az ultrahang egy valós idejű képalkotó technika, amely nagyfrekvenciás hanghullámokat használ fel a szövetek és szervek egész testének értékelésére. Ez a képalkotás biztonságosabb, mint a röntgensugarak és CT vizsgálatok, mert nem ionizáló sugárzást alkalmaz.

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-799-5454
Honlap:http://www.delfinultrahang.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek