Dr. Dobos György szülész-nőgyógyász

1039 Budapest, Füst Milán u. 3. | +36-20-498-0089/Bejelentkezés | http://dobosdoktor.hu
Desktop

Dobos György vagyok, szülész-nőgyógyász. Az általános nőgyógyászat mellett gyermek- és ifjúsági nőgyógyászatból is szakvizsgát tettem.

16 évig dolgoztam az ország egyik legnagyobb forgalmú és szakmánk minden területével magas színvonalon foglalkozó kórházi osztályán, a miskolci Semmelweis kórház Szülészet-nőgyógyászatán.

Évekig voltam az itt működő Meddőségi Központ vezetője; az inszemináció területén elért szép sikereink elismeréseként adjunktusi kinevezésben részesültem.

elenleg egy SZTK-ban, és három (szentendrei, pomázi, és Budapest III. kerület – békásmegyeri) magánrendelőmben dolgozom, műtéteimet a Rókus kórházban végzem.

Az általános (felnőtt és gyermek) nőgyógyászat mellett továbbra is a meddőség kezelése maradt kedvenc szakterületem, ezen belül a PCO (Policisztás ovárium) – inzulin rezisztencia kezelése és az inszemináció.
Alapelvem, hogy lehetőleg természetes úton érjünk el terhességet, és csak legvégső esetben kényszerüljünk “lombik” (IVF) kezelésre. Módszerem lényege, hogy csak akkor alkalmazzunk hormonális kezelést, ha nincs spontán peteérés, és akkor is a legkisebb szükséges mennyiségben. Ha a páciensnek kezelés nélkül is van peteérése, akkor még inszeminációhoz sem adunk hormonokat (a gyümölcs is akkor finomabb, ha a Nap érleli meg).

Nyitvatartás:

Rendelési idő kedd délután. Bejelentkezés szükséges!

Kapcsolat:

Telefon:+36-20-498-0089/Bejelentkezés
Honlap:http://dobosdoktor.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.