Dr. Kassai Enikő szülész-nőgyógyász

1132 Budapest, Váci út 16. I. em. | +36-70-369-4448 | http://joszules.hu
Desktop

A 21. század média-centrikus világában az információk végtelen tárháza teszi lehetővé, hogy a modern kor embere mindenről megfelelő módon tájékozott lehessen. A tudomány modern eszközei hasonlóképpen gondoskodnak arról, hogy a születés csodája többé nem valami misztikus dolog legyen, amiről nem szabad nyilvánosan beszélni.

Évezredeken át a várva várt gyermek csak a születés pillanatában lett igazán ismert lénnyé. Napjainkban már széles körben elterjedt az ultrahang által, hogy a várandósság időszakában már „előleget” kaphat minden kismama a születendő gyermekről. Mégis az első szülés olyan esemény, amire a legmodernebb eszközök legprecízebb ismeretanyaga (könyvek, videók, internet…) által sem lehet tökéletesen felkészülni.

Sok hasonlóság vagy azonosság ellenére a szülés nagyon is egyedi élmény, mindenki másként éli meg, még akkor is, ha nem az első gyermekét várja. Fontos, hogy a várandósság és a szülés időszakában megértő támogatásban, korszerű szakellátásban részesedjen a gyermekét váró kismama a születendő gyermek apjával együtt. Ezek a hónapok a megszületett gyermek számára egész életét befolyásoló tényezők, ezért tarjuk rendkívül fontosnak, hogy a következő generáció elindításában mindent megtegyünk annak érdekében, hogy a „startnál” szülészeten, egyetlen gyermek se induljon hátrányból.

Nyitvatartás:

Csütörtök13.00 – 19.00

Bejelentkezés szükséges!

Hívásokat keddtől csütörtökig 12:00 - 19:00 között fogadunk.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-70-369-4448
Email:kassaidoktorno@gmail.com
Honlap:http://joszules.hu
Facebook:https://www.facebook.com/joszules
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek