MeDoc Egészségközpont - Cézár

1132 Budapest, Visegrádi u. 74/Cézár Ház fszt. | +36-1-783-6004 | http://www.medocklinika.hu
Desktop

Amikor egészségmegőrzésről beszélünk, sokan nem gondolunk arra, hogy még átgondolt és kiegyensúlyozott élet mellett is szükségünk van szakorvosi szűrővizsgálatokra és tanácsokra. Egyáltalán nem mindegy azonban, hogy milyen körülmények között kapunk segítséget. Hogy betegként üljük végig a hosszadalmas vizsgálatsorozatot, vagy vendégként kapjuk meg a kifejezetten nekünk szentelt figyelmet - legalábbis így gondolják az újlipótvárosi MeDoc Egészségközpont szakemberei.

Az egészség nemcsak az örökletes tényezőktől, a környezeti ártalmaktól függ, hanem az életmódtól és az egészségügyi ellátástól is. Az életmód elsősorban az egyénen múlik. A kórmegelőzés része pedig az időszakosan vég­zett orvosi kivizsgálás. Így a MeDoc Egészségközpont is kiemelt jelentőséget tulajdonít az egészségmegőrzésnek, a betegségek megelőzésének, azaz a prevenciónak.

Hiszünk abban, hogy az időben elvégzett szűrések, egyéb rizikó felmérések elvégzésével egy egészségesebb generáció, egészségtudatosabban élő emberek és családok "születhetnek meg".

A MeDoc Egészségközpont tevékenységének középpontjában a megelőzés, a prevenció áll. Az Egészségközpont célja elsősorban a szív- és érrendszeri, illetve a daganatos betegségek korai felismerése, mikor azok még teljes mértékben gyógyíthatóak. Vizsgálataink során olyan, szakmailag már bizonyított módszereket alkalmazunk, mely a beteg számára veszélytelenül, nagy érzékenységgel és biztonsággal képes, rövid idő alatt kimutatni a korai eltéréseket.

MeDoc Cézár (1132 Budapest, Visegrádi u. 74.): angiológia, belgyógyászat, bőrgyógyászat, diabetólógia, EIS diagnosztika, endokrinológia, érsebészet-scleroterápia, food detektív - ételintolerancia-kimutatás, fülakupunktúra, géndiagnosztikai vizsgálatok, gyermekbőrgyógyászat, gyermekkardiológia, kardiológia, laborvizsgálatok, lipid ambulancia, magas vérnyomás ambulancia, merevedési zavar ambulancia, Premium Health Concepsts - dietetika, reumatológia, urológia

MeDoc Kárpát (1133 Budapest, Kárpát u 7/b): csontsűrűségmérés, CT-lézer mammográfia, immunológia, laborvizsgálatok, nőgyógyászat, onkológia, röntgen mammográfia, ultrahang-vizsgálatok, vastagláb-nyiroködéma ambulancia
http://13.kerulet.ittlakunk.hu/holmi/egeszseg/medoc-egeszsegkozpont-karpat

Menedzserszűrő programok:
Menedzserszűrési csomagok, Foglalkozás-egészségügy

Orvosaink adatlapjáit itt találja: http://medocklinika.hu/orvosaink/

Klinikánk a csoportpraxisok kategóriájában elnyerte "Az Év Magánrendelője 2014" szakmai díját (http://www.hazipatika.com/ev_maganrendeloje_2014)

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 19.00
Kedd08.00 – 19.00
Szerda08.00 – 19.00
Csütörtök08.00 – 19.00
Péntek08.00 – 19.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Parkolás:utcán fizetős
Utalványok, kártyák: SZÉP-kártya
Egyéb utalványok, kártyák:A szerződéses egészségpénztári partnerekről a cég weboldalán tájékozódhat: http://medocklinika.hu/araink/

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek