Női Varázs Műhely - aromaterápia, lélekringatás, alternatív kezelések Marcsival

1133 Budapest, Thurzó u. 19. | +36-20-546-6374 | http://noivarazs-marcsi.hupont.hu, http://noivarazs.blogspot.hu
Desktop

Magamról: Jambricska Mária vagyok, és nagy szerencsémnek tartom, hogy az illatos olajak, a magas hatóanyag-tartalmú növényi koncentrátumok, a kozmetika, hátmasszázs illetve a személyre szóló energetikai kezelések világában éppen a szenvedélyemnek hódolhatok.

A felüdülés, a gyógyulás, az ellazult kikapcsolódás nőiesen érzékeny virágillatú világa ez és így valóban azt a munkát végezhetem, amit teljes szívemmel képes vagyok szeretettel végezni. Valóban segítek azoknak, akik kedvelik a különleges, egyedi, magas hozzáadott értékkel feljavított szolgáltatásaimat, de azoknak is, akik a kiváló hatásfokú szépségápolási termékeimet választják a nálam elérhető árakon.

Azt hiszem, nyugodtan elmondhatom itt azt is, hogy az évtizedes szakmai múltam komoly előnyöket jelent, amikor valaki hozzám fordul. Nem csak Holistic Pulsing és Holistic Intuitív Pulsing terapeuta vagyok, hanem kozmetikus, gyógymasszőr és aromaterapeuta. Mindig úgy éreztem, hogy nem vehetem félvállról az embereket és azokat a problémákat, amelyekkel felkeresnek. Az idő szépen lassan igazolja, hogy a körültekintő szakmai alaposság és a megbízhatóság megtérül.

2012-ben belső inspirációmat követve és a régi ügyfeleim bizalmára építve Női Varázs néven elindítottam első női csoportomat, ahol a kis közösség tagjai időről-időre cserélődtek ahogy személyes fejlődésük különböző szakaszain áthaladtak. Később új fordulatot vett az életem és kerültem egy csodálatos hívásra a LevendulArt csapatához...

Itt főként a kozmetika és az aromaterápia került előtérbe..., erre szentelek több figyelmet és időt. Fő célom a klasszikus kozmetikai szolgáltatások mellett, a teljes test, az arc-nyak-dekoltázs érzékeny bőrének szakszerű ápolása-regenerálása!

Ehhez a Dr. Kadír és a Primavera professzionális termékcsaládot alkalmazom, mivel tisztán természetes hatóanyagaikkal szinte a bőr részévé válnak..., ezzel ápolva és szépítve azt!

Kozmetikusként és gyógymasszőrként is igyekszem megfelelő mélységű tapasztalatokat szerezni, az elmúlt évek folyamán a kiscsoportos foglalkozásokon kívül kifejlesztettem néhány nagyon eredményes kezelést is. Két felnőtt fiamon kívül tehát ma már ők is "saját gyermekeim". Ezekben felhasználom a különleges parajdi só áldásos hatását..., így a Parajdi sós-dióolajos kezelésem nagyon kedvelt lett. Azok számára, akik messzebb laknak tőlem Parajdi Fürdősót készítek egyénre szabva.

Ajándéknak és az egyedi igényeknek eleget téve, ma már személyre szólóan is készítek növényi esszenciákból és bio összetevőkből magas minőségű, illatos testolajokat, hajolajokat, fájdalomcsillapító és bőrszépítő olajokat, melyeket azután ki-ki a saját otthonában, családjában, baráti körében használhat..., mindenki legnagyobb örömére.

Ha a belső öröm, a felfedezés, a meghittség és az önmegismerés útján indult/indultál el, próbálja/próbáld ki szolgáltatásaimat, és látogasson/látogass el hozzám! 

Nyitvatartás:

Előzetes bejelentkezés alapján.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Utalványok, kártyák: SZÉP-kártya
Egyéb utalványok, kártyák:Nemsokára más kártyákat is elfogadok, érdemes érdeklődni!
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek