Oszd meg másokkal!

Desktop

Szimpatika: Zöld út az egészséghez!

Gyógyszertárunk 1929 óta működik a Phönix-házban. Patikánknak különleges hangulatot kölcsönöz az alapítás évében készült műemlék bútorzat. Igyekszünk megőrizni gyógyszertárunk eredeti szépségét, és megfelelni a kor kihívásainak is.

A betegek ellátásáról négy szakgyógyszerész és két szakasszisztens gondoskodik. A gyógyszer kiadása és saját készítésű kozmetikumaink mellett szakmai tanáccsal is szolgálunk. Szakterületeink a cukorbeteg-tanácsadás és vércukormérés, koleszterin-tanácsadás és vérnyomásmérés és életmódbeli tanácsadás, homeopátiás terápia ismertetése. Két szakgyógyszerészünk egyetemi homeopátiás lisence-vizsgával és a CEDH francia homeopátiás oktató központ vizsgájával is rendelkezik. Arcdiagnosztikával is foglalkozunk. A Schüssler szöveti sók alkalmazását a Homeopátiás Baráti Kör tanfolyamán sajátítottuk el, és sikeres vizsgát tettünk.

Betegeink még tökéletesebb ellátása érdekében havonta egyszer mikrokamerás haj- és fejbőrvizsgálatot végzünk, és különleges dermokozmetikumok ismertetésére is sor kerül.

Havonta különböző akciókkal kedveskedünk vásárlóinknak, melyekről rendszeresen tájékoztatjuk honlapunkon.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, American Express, Maestro
Parkolás:utcán fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:egészségkártyák
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.