RaM - Radnóti Miklós Művelődési Központ

1133 Budapest, Kárpát u. 23. | +36-1-398-6211 | https://www.budapest13.hu, https://ramcolosseum.hu
Desktop

A RaM - Radnóti Miklós Művelődési Központ 2011-es megnyitásával tovább bővült a korábbi Újlipótvárosi Közösségi Ház programkínálata. Az épület 5 fő részre tagolt ún. szirmaiban a bérlői programoké a főszerep. A Colosseumban kapott teret a főváros első élményszínháza, az Experidance Táncegyüttes a produkcióival. A MagyaRock Hírességek Csarnoka 810 négyzetméteren méltó módon mutatja be a Magyar Rockzene elmúlt 50 évét és állít emléket a már elhunyt rockművészek számára. A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár fiókkönyvtára az olvasásra vágyó látogatókat várja, az Őszikék Idősek Klubja pedig az idősek számára kínál hétről hétre minőségi programokat. Emellett kiállításokkal is várjuk az érdeklődőket. A 2014-ben nyílt VakVarjú étterem egy jó ebéd vagy vacsora mellett céges rendezvények szervezésére is lehetőség nyújt.

A Radnóti Miklós Művelődési Központ (RaM) közel 10 ezer négyzetméteren várja látogatóit amelynek tervét a Vadász és Társai Építész Iroda készítette. A virágszirmokat formázó épület helyet ad:

  • a RaM Colosseum 630 nézőt befogadó, európai színvonalú multikulturális előadótermének, amely hidraulikus nézőtérmozgatással és a legkorszerűbb színpadtechnikával rendelkezik;
  • a 700 négyzetméteres VakVarjú étteremnek;
  • a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár több ezer kötetet kínáló fiókkönyvtárának;
  • a XIII. kerületi Őszikék Idősek Klubjának;
  • a MagyaRock Hírességek Csarnokának, amely Rockmúzeum egy olyan befogadó intézmény, amely a magyar rockzene emlékét, relikviáit hivatott őrizni. 810 négyzetméteren, 10 helyiségben képek, legendák, hangszerek és minden, ami rock!
  • a 150 négyzetméteres panoráma- és grillterasznak, amely igény esetén lefedhető napvitorlákkal;
  • a közel 7 ezer négyzetméteres kertnek;
  • az épület alatt pedig 2300 négyzetméteres, 100 férőhelyes mélygarázsnak.

A RaM otthona a táncnak, a zenének, a gasztronómiának, a rekreációnak, a művelődésnek, valamint helyi és nemzeti ünnepeinknek.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 21.00
Kedd09.00 – 21.00
Szerda09.00 – 21.00
Csütörtök09.00 – 21.00
Péntek09.00 – 21.00

A nyitvatartás eltérhet.

Jegyvásárlás

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.