Vígszínház

1137 Budapest, Szent István körút 14. | +36-1-329-2340/Jegypénztár, +36-80-204-443/Jegy és bérlet | http://www.vigszinhaz.hu
Desktop

A 21. században már-már világjelenség, hogy a nagyobb nézőterű színházak többsége vagy elvesztette értékre vágyó közönségét és musicalek játszóhelyévé vált, vagy csupán szórakoztató darabok bemutatását tervező intézménnyé alakult át. A Vígszínház nem kívánta és nem is kívánja ezt az utat követni. Folyamatos célkitűzése, hogy a színház megőrizze és egyre hangsúlyosabbá tegye a modern, 21. századi, népszínházi jelleget, azt, amelyre az érték és a népszerűség folyamatosa egyensúlya a jellemző. A Víg tehát olyan teátrum kíván lenni, ahol a gyerekkortól a kamasz-felnőtt és idős korig, nemzedékváltásokon át megmarad a színház és a nézők aktív kapcsolata. Az a gyerekközönség, azok a fiatalok, akik Halász Judit dalain, A Padlás, az Óz, a jelenlegi Hamupipőke, A dzsungel könyve és a Pinokkió előadásain nőttek fel, tapasztalataink és reményeink szerint a későbbiekben is hűségesek maradnak a színházhoz.

A Vígszínház kamaraszínháza, az 538 nézőt befogadó Pesti Színház az V. kerületi Váci u. 9. szám alatt található.

Jegyinformáció: szervezes@vigszinhaz.hu

Online jegyvásárlás

Nyitvatartás:

Jegyvásárlás az előadások ideje alatt a földszinti előcsarnokban kialakított jegyárusító helyen mindennap 11.00 és 19.00 óra között. További értékesítási helyek

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:A 13. kerületben és a Szent István körút 5. kerületi szakaszán (a Vígszínházzal szemben) hétköznap 20 óráig kötelező parkolási díjat fizetni.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-329-2340/Jegypénztár, +36-80-204-443/Jegy és bérlet
Email:szervezes@vigszinhaz.hu, titkarsag@vigszinhaz.hu
Honlap:http://www.vigszinhaz.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/vigszinhaz
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek