Oszd meg másokkal!

Desktop

Az új, zsinagógaként és közösségi színtérként is működő 2500 m2-es központ a főváros egyik legnagyobb, kortárs zsidó közösségi központját fogadja magába Újlipótváros nagy múltú, Duna-parti ingatlanában, az egyik Palatinus-házban. Az új hely neve ZsiLip lett, hiszen az elsősorban zsidókat célzó zsinagóga és a nyitott, befogadó kulturális tér az (Új)lipótvárosban várja a látogatóit. A számos közösségi feladatot magára vállaló intézmény nem csak a lokális zsidó közösség számára épül, hanem egész Budapest kedvenc új helye lehet. A cél, hogy a Zsilip olyan találkozóhely legyen, ahova érdemes betérni, körülnézni, ahol izgalmas és tartalmas programokkal találkozhat minden korosztály, származástól függetlenül.

A központ a teljes megújulását követően kóser cukrászdával és bisztróval, zenével, színházi előadásokkal, tanulmányi programokkal és játszóházzal fogadja a zsidó kultúra és hagyományok iránt érdeklődőket.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség
Email:zsilip@zsido.com
Honlap:https://zsilip13.hu
Facebook:https://www.facebook.com/Zsilip13
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek