Desktop

Az új, zsinagógaként és közösségi színtérként is működő 2500 m2-es központ a főváros egyik legnagyobb, kortárs zsidó közösségi központját fogadja magába Újlipótváros nagy múltú, Duna-parti ingatlanában, az egyik Palatinus-házban. Az új hely neve ZsiLip lett, hiszen az elsősorban zsidókat célzó zsinagóga és a nyitott, befogadó kulturális tér az (Új)lipótvárosban várja a látogatóit. A számos közösségi feladatot magára vállaló intézmény nem csak a lokális zsidó közösség számára épül, hanem egész Budapest kedvenc új helye lehet. A cél, hogy a Zsilip olyan találkozóhely legyen, ahova érdemes betérni, körülnézni, ahol izgalmas és tartalmas programokkal találkozhat minden korosztály, származástól függetlenül.

A központ a teljes megújulását követően kóser cukrászdával és bisztróval, zenével, színházi előadásokkal, tanulmányi programokkal és játszóházzal fogadja a zsidó kultúra és hagyományok iránt érdeklődőket.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség
Email:zsilip@zsido.com
Honlap:https://zsilip13.hu
Facebook:https://www.facebook.com/Zsilip13
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek