Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. - Észak-Pesti Ügyfélszolgálat (Bezárt!)

1134 Budapest, Váci út 23-27. | +36-80-353-353/Ügyfélszolgálat, +36-1-459-6700/Ügyfélszolgálat | http://www.fkf.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2018 augusztusában végleg bezárt a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. észak-pesti ügyfélszolgálata (fiókirodája).

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zártkörűen Működő Nonprofit Részvénytársaság (FKF Nonprofit Zrt.) Budapest Főváros Önkormányzatának tulajdonában lévő közszolgáltatást végző gazdasági társaság. Az 1895-ben létrehozott Köztisztasági Hivatal - Társaságunk jogelődje - előbb a budai területek, majd fokozatosan a pesti városrészek utcáinak takarítását saját kezelésébe vette át, majd az időközben az Ecseri úton létesített fuvarteleppel közösen 1912-től már a Hivatal végezte a főváros teljes területén az utak tisztítását, a hulladék begyűjtését, szállítását és lerakását.

Társaságunk a legnagyobb hulladékkezeléssel foglakozó magyar szakvállalkozás, amely a főváros több mint 830 000 háztartásától és mintegy 20 000 gazdálkodó szervezetétől gyűjti be, szállítja el és ártalmatlanítja a települési szilárd hulladékot. Az FKF Nonprofit Zrt. üzemelteti a Fővárosi Hulladékhasznosító Művet, Magyarország egyetlen kommunális-hulladék tüzelésű erőművét, a Dunakeszin és Pusztazámoron található, műszaki védelemmel ellátott hulladéklerakókat, a lakossági hulladékgyűjtő udvarokat és közel 400 szelektív hulladékgyűjtő szigetet.

Feladatunk továbbá Budapest több mint 25 millió négyzetméternyi szilárd burkolatú úthálózatának, közjárdáinak, közlépcsőinek takarítása, 73 aluljárójának (ebből 69 gyalogos), hidak, felüljárók, és egyéb mérnöki létesítmények tisztán tartása - a Fővárosi Önkormányzat megbízása alapján - télen-nyáron.

Személyes ügyfélszolgálatok Budapesten:

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-80-353-353/Ügyfélszolgálat, +36-1-459-6700/Ügyfélszolgálat
Email:fkfzrt@fkf.hu
Honlap:http://www.fkf.hu
Facebook:https://www.facebook.com/FKFZrt
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek