XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. Ügyfélszolgálat - Lehel Csarnok

1134 Budapest, Váci út 9-15. 1. em. | +36-1-478-5050, +36-1-478-5059 | https://www.kozszolgaltato.bp13.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Egyetlen cég, a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. fogja össze 2012 januártól a közszolgáltatásokat a kerületben.

A társaság a vezérigazgatóság szervezetében koncentrálva látja el a számviteli, a pénzügyi, a munkaügyi és a jogi tevékenységet. Központi feladata a közbeszerzés bonyolítása, a külső szakértők alkalmazása és a központi ügyfélszolgálat működtetése.

A XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. a vezérigazgatóság központi irányításával öt divíziót működtet.

Az Angyalföld-Újlipótváros-Vizafogó Vagyonkezelő Zrt. tevékenységét a Beruházó és az Ingatlangazdálkodó divízió vette át. Ezek a részlegek felelősek az önkormányzati tulajdonú lakások, lakóházak és nem lakás céljára szolgáló helyiségek, telkek illetve a Lehel Csarnok üzemeltetéséért, hasznosításáért, karbantartásáért.

A jövőben a Közterületi divízióhoz tartozik a közútkezelés, a környezetgazdálkodás és a közterületi parkolás.

A XIII. Kerületi Önkormányzat kulturális és közművelődési feladatait a Kulturális divízió szervezi és koordinálja 2012-től. Mindez azonban nem változtat semmit azon, hogy ezután is változatlanul színes tartalommal és sokakat várva működik az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, az Angyalföldi Gyermek- és Ifjúsági Ház, az Angyalföldi Helytörténeti Gyűjtemény, a VilágCsücsök Közösségi Tér a Vízöntő Pinceklubban, az Újlipótvárosi Klub-Galéria, s a kulturális élet legújabb XIII. kerületi intézménye, a Radnóti Miklós Művelődési Központ (RaM).

A Sport divízió látja el a XIII. kerületi sportélettel kapcsolatos feladatokat, gondoskodik a sportlétesítmények színvonalas működéséről. Emellett üzemelteti a XIII. Kerületi Önkormányzat nyári és a napközis táborait.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 17.00
Kedd09.00 – 17.00
Szerda09.00 – 18.00
Csütörtök09.00 – 17.00
Péntek09.00 – 16.00

Ebédidő 12.00 és 12.30 óra között.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban ingyenes, saját parkolóban fizetős
Parkolási megjegyzés:A csarnok nyitva tartása alatt vasárnap, hétfőn, kedden, szerdán 90 percig, illetve csütörtökön, pénteken és szombaton 60 percig ingyenes. A metrószinti parkolóban az első 60 perc a hét minden napján ingyenes. További részletek: https://www.kozszolgaltato.bp13.hu

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.