Ady Endre Gimnázium

1139 Budapest, Röppentyű u. 62. | +36-1-320-8640 | http://www.adygimnazium.eu
Desktop

Iskolánkat megalakulása óta, több éve demokratikus légkör és a fiatalok érdekeit figyelembe vevő szemlélet jellemzi, természetesen a házirend szabályainak következetes betartása mellett.

Kiemelt feladatként kezeljük az idegennyelv-oktatást. A tanulók tudásszintjének felmérése után alakítjuk ki a nyelvi csoportokat. A „sávos” nyelvi órákkal biztosítjuk, hogy a diákok évfolyamonként a tudásszintjüknek megfelelő csoportba kerülhessenek.

A nyelvi bontáshoz hasonlóan, nívócsoportos oktatással igyekszünk elérni a matematika oktatás színvonalának további emelését is. Az emelt szintű érettségi vizsgákra való felkészítés biztosítását is kiemelt feladatunknak tekintjük mind a humán-, mind a reál-illetve természettudományok terén.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek