Ady Endre Gimnázium

1139 Budapest, Röppentyű u. 62. | +36-1-320-8640 | http://www.adygimnazium.eu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Iskolánkat megalakulása óta, több éve demokratikus légkör és a fiatalok érdekeit figyelembe vevő szemlélet jellemzi, természetesen a házirend szabályainak következetes betartása mellett.

Kiemelt feladatként kezeljük az idegennyelv-oktatást. A tanulók tudásszintjének felmérése után alakítjuk ki a nyelvi csoportokat. A „sávos” nyelvi órákkal biztosítjuk, hogy a diákok évfolyamonként a tudásszintjüknek megfelelő csoportba kerülhessenek.

A nyelvi bontáshoz hasonlóan, nívócsoportos oktatással igyekszünk elérni a matematika oktatás színvonalának további emelését is. Az emelt szintű érettségi vizsgákra való felkészítés biztosítását is kiemelt feladatunknak tekintjük mind a humán-, mind a reál-illetve természettudományok terén.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek