Angyal Balettiskola

1138 Budapest, Vizafogó sétány 2. | +36-30-280-2757 | https://angyalbalett.hu
Desktop

Az Angyal Balettiskola összes tánctanárja elköteleződött amellett, hogy a gyerekekkel megszerettesse a táncot és a mozgás örömét. Több, mint 7 éve tanítjuk a gyerekeket, több mint 200 tanítványunk van és  5 helyszínen folyik az oktatásuk, korosztályaink a 3-12 évesek. Csoportjaink évek óta különböző versenyeken mutatják be tudásukat és minden évben van színházi, színpadi fellépésünk, Gála műsorunk, ahol a gyerekek kipróbálhatják milyen igazi balerinának lenni. A tánctanításon kívül közösséget teremtünk, az órákon kívül nyári táborokat, színház látogatásokat, közösségi eseményeket szervezünk, ahol a szülők és gyerekek együtt tölthetik az időt. 

Nyitvatartás:

Óráink időpontjait és helyszíneit lásd a www.angyalbalett.hu oldalon

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Tóth Rita
Telefon:+36-30-280-2757
Email:angyalbalett@gmail.com
Honlap:https://angyalbalett.hu
Facebook:https://www.facebook.com/angyalbalettiskola
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek