Aprókák Családi Bölcsőde

1137 Budapest, szent István park 10. fszt. 2. | +36-30-982-8273 | http://www.mia-mano.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2008 óta várjuk kedves, szakképzett óvodapedagógussal, csecsemőgondozókkal a hozzánk érkező 1,5-3,5 éves korú gyermekeket. Átgondolt éves- és napi tematikával gondozzuk a hozzánk érkező gyerekeket hétköznap 7.30-17 óra között a kis létszámú barátságos közösségünkben. Nyári leállás nincs, egész nyáron nyitva vagyunk, megoldást nyújtva a dolgozó szülőknek. Célunk a gyermekek életkorának, képességének és tempójának megfelelő fejlődés, a nyugodt biztonságot adó környezet, melyben kiemelten fontos a családias légkör, ahol a tudás iránti igényt keltjük életre játékos formában. A kis létszámú 5-7 fős csoportok lehetővé teszik az egyénre szabott bánásmódot. Figyelembe vesszük az életkori sajátosságokat, a gyerekek szokásait, az esetleges allergiákat. 

A délelőtti foglalkozások során az ünnepekhez igazodva az évszaknak megfelelő témájú anyagokkal és eszközökkel kézműveskedünk, dalos játékokkal tornázunk, énekelünk, zenélünk, táncolunk, verselünk, kipróbáljuk a hangszereket (dob, kasztanyetta, csörgő, rumbatök) miközben fejlesztjük a ritmusérzékünket. 

A Szakképzett gondozónőink tapasztalata biztosítja a szakmai felkészültséget, a fejlesztések hatékonyságát. Régóta alapszolgáltatásunkba tartozik a mozgásfejlesztő torna, melyet diplomás óvónéni tart (segít az idegdúcok leválásában, a helyes tartásban és a beszéd megindításában), a zenebölcsi, melyet saját zenepedagógusunk tart valamint a heti egy órás angol zenés-mozgásos-játékos angol óra melyet a Babilon Nyelvstúdió gondozásában idegennyelvű tanár bevonásával biztosítunk.

Nyitvatartás:

Hétfő07.30 – 17.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Parkolási megjegyzés:Bölcsődelátogatási igazolást tudunk adni. A rakparton parkolókártyával egész nap lehet parkolni.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek